Tuesday, 30 October 2012

Google Adsense Akan Ditutup

Google Adsense akan ditutup !!! Cerita tergempar yang akan mengejutkan ramai blogger yang mencari income melalui Google Adsense . Macam mana nak cari duit dengan Google Adsense lepas ni ?
Oppss . Jangan risau sebab Google Adsense sebenarnya masih wujud dan terlalu kukuh untuk ditutup . Sebenarnya Google Adsense akan menutup perkhidmatannya dalam Adsense For Feeds pada 3 November ni . Kan teknik mencari duit di Google Adsense ni ada pelbagai selain daripada ads yang dipaparkan di blog anda .



So kepada anda yang masih mencuba untuk mendaftar dalam Google Adsense ini tapi gagal , anda boleh mencuba melalui khidmat ini . Kalau tak silap paling lama masa yang diambil untuk approve pun 2 hari je waktu bekerja . Selamat mencuba .

No comments:

Post a Comment